Vliegles kado


vliegtijd cadeau geven

Vliegtijd kado geven
Geef de jarige vliegtijd kado in een klein vliegtuig! De jarige mag zelf een vliegtuig besturen, een beleving die hij of zij zich nog lang zal herinneren. Hiermee geef jij gegarandeerd een geslaagd en heel bijzonder kado uit handen. Het kado is voor 2 personen en duurt 20 minuten.

€ 104,95

Naamloos1

 

 

 

 

 

Bestellen

Zoek een leuk cadeau uit voor de 60 jaar verjaardag op de site en volg de aangegeven stappen om het cadeau te bestellen. Met behulp van deze stappen kan een uniek cadeau samengesteld worden, geheel naar wens. Wanneer alle stappen doorlopen zijn komt het unieke cadeau vanzelf in de winkelmand terecht. Als u al uw gegevens, de aflevergegevens en de betaalmethode gekozen heeft, kunt u uw bestelling afronden en wordt er direct een bevestigingsmail gestuurd naar het e-mail adres dat u ingevoerd heeft.

Bevestiging

Als er binnen een half uur nog geen bevestigingsmail in de mailbox staat dan kan er het beste even contact worden opgenomen met de helpdesk. Let op, het kan zijn dat de bevestigingsmail is blijven hangen in de ongewenste/junk mailfolder.

Het is belangrijk dat de bevestigingsemail goed doorgelezen wordt. In deze e-mail staan namelijk de gegevens die Yoursurprise ontvangen heeft. De bestelling voor de 60 jaar verjaardag zal dan ook exact worden uitgevoerd aan de hand van deze gegevens. Mochten deze gegevens niet kloppen, dient er zo snel mogelijk contact te worden opgenomen met de helpdesk.

Annuleren of wijzigen

Als een geplaatste bestelling geannuleerd of gewijzigd moet worden, kan dit door zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de helpdesk. Annuleren kan slechts wanneer een cadeau nog niet in productie genomen is. De helpdesk is te bereiken via de telefoon, fax, e-mail of chat.

Mochten er nog vragen zijn over het bestellen van de leukste cadeaus voor de 60 jaar verjaardag of zijn er gewoon andere vragen, dan staat op de contactpagina hoe zij te bereiken zijn.