Persoonlijke cadeaus


Persoonlijke cadeaus

Wanneer je voor de aanstaande 60 jaar verjaardag op zoek bent naar een leuk en origineel persoonlijk cadeau, dan zit je goed! Op deze pagina vind je namelijk de leukste en meest originele cadeaus die je helemaal naar wens voor de 60 jarige kunt personaliseren. 

Persoonlijke cadeaus worden steeds populairder vanwege het leuke effect wat jouw eigen ‘personal touch‘ geeft. Met een gepersonaliseerd cadeau, weet je zeker dat je een geslaagd geschenk in handen hebt voor de 60 jarige job. Leuke suggesties voor een geslaagd persoonlijk cadeau, zijn bijvoorbeeld het gegraveerde hoefijzer, de gegraveerde wijnglazen of het persoonlijke straatnaambord.

bestek set graveren met naamBestek set graveren met naam
Een super origineel en persoonlijk cadeau voor een 60 jaar verjaardag van dit moment, is het persoonlijke bestek set met naam. Graveer de naam van de 60 jarig job in een zilveren 4-delig bestek set, welke bestaat uit een vork, lepel, mes en dessertlepel. Dit bijzondere cadeau wordt geleverd in een luxe geschenkdoos en bovendien is het bestek set vaatwasbestendig. Een bijzonder leuk cadeau met een persoonlijk tintje.
€ 34
,95
Meer informatie vind je hier > 

1452-9c3bb6-1452-2855ec-wijnglas-large.jpg-largeGegraveerde wijglazen
Prachtige wijnglazen met jouw eigen persoonlijke boodschap erop gegraveerd. Een speciaal en bijzonder persoonlijk cadeau voor de 60 jarige geluksvogel. Je kunt ook kiezen uit bijvoorbeeld bierglazen of longdrinks. Tevens in sets van 2 verkrijgbaar.
€ 12,95

Meer informatie vind je hier >>
wrgFoto op puzzel
Over creatieve cadeaus gesproken! Laat je favoriete foto van bijvoorbeeld jou samen met de 60 jarige op een puzzel bedrukken. Een dubbel cadeau, want de 60 jarige krijgt pas te zien wat het is, als de puzzel is voltooid!
€ 14,95

Meer informatie vind je hier >>
mok met fotoMok bedrukken
Wat is er nu leuker dan de 60 jarige een eigen mok te geven met een persoonlijke foto, tekst of logo er op? Al jaren 1 van de best verkochte persoonlijke cadeaus. Tevens al verkrijgbaar vanaf € 9,95,-
€ 9,95

Meer informatie vind je hier >>
sieraden bedrukkenSieraden bedrukken
Een sieraad met daarop een foto van bijvoorbeeld je geliefde is leuk om zelf te hebben, maar ook een enorm leuk cadeau voor een 60 jaar verjaardag. De foto wordt haarscherp afgedrukt. Indien gewenst ontvangt u eerst een proefdruk!
€ 9,95

Meer informatie vind je hier >>
persoonlijke wijnflesWijnfles bedrukken
Laat een heerlijke fles rode of witte wijn bedrukken met je favoriete foto of tekst. Zo maak je de fles volledig persoonlijk voor de 60 jarige. Je kunt kiezen uit budgetwijnen, of luxere varianten. Zo kun je samen een avond bourgondisch genieten!
€ 7,95

Meer informatie vind je hier >>
19805-d64cd5-verkeersbord-largePersoonlijk verkeersbord cadeau
Met dit originele cadeau weet je zeker dat je de jarige man of vrouw van 60 jaar verrast! Op dit unieke verkeersbord kun je je eigen persoonlijke tekst of foto laten plaatsen. Verkrijgbaar in 30 en 40 cm. Erg leuk en ludiek om te krijgen als jarige job!
€ 64,95
Meer informatie vind je hier >>
100420-52058d6-kussen-groot-largeKussen bedrukken
1 van de populairste cadeaus van dit moment. Personaliseer een kussensloop helemaal naar wens met een persoonlijke foto, of eigen tekst. Vele ontwerpen verkrijgbaar. Met de gebruiksvriendelijke foto-editor zijn de mogelijkheden onbeperkt! Een perfect cadeau voor iemand die 60 jaar wordt.
€ 14,95

Meer informatie vind je hier >>
Straatnaambord cadeauPersoonlijk straatnaambord cadeau
60 jaar is een uiterst memorabele leeftijd. Hoog tijd om de jarige te eren door hem of haar een eigen straat te geven, door de naam van de jarige erop te bedrukken. In vele afmetingen verkrijgbaar. Staat erg leuk op de gevel van een woning of achter een autoruit.
€ 24,95

Meer informatie vind je hier >>

Unieke persoonlijke cadeaus voor een 60 jaar verjaardag

De persoonlijke cadeaus hier boven zijn slechts een kleine greep uit een enorm assortiment met cadeaus voor een 60 jaar verjaardag die je kunt personaliseren. Deze cadeaus worden je aangeboden door onder andere bestelkado en yoursurprise. 

De service bij deze webshops is super, evenals de klantenwaardering overigens. Je hebt de cadeaus binnen 24 uur in huis, het ontwerpen en personaliseren is heel eenvoudig en je bent verzekerd van een kwaliteitsgarantie. In sommige gevallen kun je zelfs een proefdruk laten maken van het door jouw gewenste persoonlijke cadeau. Kortom: Voor een geslaagd geschenk voor een 60 jarige, personaliseer je een bijzonder cadeau