Gegraveerde wijnglazen


1452-9c3bb6-1452-2855ec-wijnglas-large.jpg-large

Gegraveerde wijnglazen cadeau

Prachtige wijnglazen met jouw eigen persoonlijke boodschap erin gegraveerd. Een speciaal en bijzonder persoonlijk cadeau voor een 60 jaar verjaardag. Laat bijvoorbeeld de naam en geboortedatum in het glas graveren. Ook te bestellen in een set van 2 en tevens keuze uit bijvoorbeeld theeglazen, champagneglazen, longdrinks en meer. Een origineel en bijzonder cadeau met een leuk persoonlijk tintje!

€ 19,95

Naamloos1

 

 

 


Glazen met een persoonlijke boodschap

Met de gegraveerde wijnglazen weet je zeker dat je gegarandeerd een bijzonder geschenk voor iemand van 60 jaar in je bezit hebt. De persoonlijke boodschap die wordt gegraveerd in het glas, zorgt voor een bijzondere uitstraling op elke tafel en zorgt er voor dat wijndrinken een belevenis als nooit tevoren wordt. Het personaliseren gaat heel eenvoudig, en in een handomdraai heb jij jouw eigen wijnglas ontworpen.

Productspecificaties

De glazen zijn vaatwasbestendig en kunnen dus in principe een leven lang mee gaan. De rode wijnglazen zijn 22 cm hoog, hebben een inhoud van 53 cl en wegen 180 gram. De doorsnede van de gegraveerde wijnglazen bedraagt 7 cm.

Bekijk alle glazen met een persoonlijke tekst als 60 jaar cadeau >>