Feestartikelen


NaamloosFeestartikelen

Vraag jezelf eens af wat een verjaardag, jubileum of ander feest is zonder de begeleidende versiering? Precies, niets! Een leuke versiering brengt jou en de gasten in de juiste stemming voor een knalfeest! Dat hebben ze bij Feestartikelen goed begrepen. Hier vind je allemaal leuke versieringen voor iedere 60 jaar verjaardag. Ballonnen, slingers, t shirts en van al wat meer zij.

 

Feestartikelen 60 jaar

Bij Feestartikelen kunt u al uw feestartikelen gemakkelijk vanuit uw luie stoel bestellen. Vrijwel alle versieringen worden binnen 24 uur naar u toe verzonden. Feestartikelen is al meerdere malen genomineerd voor de categorie beste webwinkel door de nationale thuiswinkel award. Ze wonnen eerder al de gouden starters award voor beste nieuw komende webwinkel. Het moge duidelijk zijn dat je voor al je versieringen voor een 60 jaar verjaardag bij feestartikelen moet zijn. Enkele leuke voorbeelden van versieringen die je kunt bestellen voor een 60 jarig feest zie je hieronder. 

moneycanon60cmkleinGeldkanon
Een soort confetti shooter. Bezaai de vloer onder het geld voor de 60 jaar geluksvogel. Briefjes van 500 euro versieren weldra de vloer. Het perfecte cadeau voor de 60 jarige die altijd al een keer rijk wou zijn.
Meer informatie vind je hier >>

 

ijsfontijnIjsfonteinen 3 stuks
U kent ze wel van de betere restaurants wanneer er iemand jarig is. Het dessert wordt geserveerd met schitterend vuurwerk. Dit kan nu ook bij de 60 jarige thuis. Verras de jarige met een wel heel bijzonder dessert vol met sterretjes!
Meer informatie vind je hier >>

Over feestartikelen

Henk van Zon feestartikelen is al sinds 1993 gevestigd in Zwolle. Naast de online webwinkel bestaat er dus ook al geruime tijd een offline winkel. De winkel begon als speciaalzaak voor feestartikelen voor Zwolle en omstreken. Inmiddels is Henk van Zon’s initiatief uitgegroeid tot de grootste en bekendste feest webwinkel van heel Nederland. Dit komt vooral door de goede combinatie van service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Tevens vindt u bij Feestartikelen leuke unieke cadeaus die u nergens anders in Nederland aan zult treffen. 

Henk van Zon Feestartikelen is gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org