Feestartikelen


Feestartikelen 60 jaar

Een goede, geslaagde verjaardag kan natuurlijk niet worden gevierd zonder de daarbij behorende vrolijke feestartikelen en versiering. Hier vind je geschikte feest versiering, speciaal gericht op een 60 jaar verjaardag. Dit zal de jarige zeker opvrolijken en in de juiste stemming brengen voor zijn of haar onvergetelijke feest. Je viert immers maar 1 keer in je leven je 60 jaar verjaardag en dat moet groots worden uitgepakt. Kies uit één van de leuke onderstaande kado’s.

Verras de jarige bijvoorbeeld met een dessert vol met vuurwerk! Of fleur de boel op met geldconfetti of 60 jaar glitterconfetti. Hieronder vindt u een kleine greep uit het assortiment van feestartikelen.nl

hoera schild kadoHoera 60 schild
Bestel nu dit creatieve ”hoera 60” schild voor slechts € 3,95. Het leven begint immers bij 60 jaar! Het schild is geschikt om overal op te hangen en zal de jarige in de juiste feeststemming brengen.
Meer informatie vind je hier>>
60-jaar-confettiConfetti glitter getal 60
Een zakje met glitter confetti 60 jaar. Uitermate geschikt om als decoratie op bed of op tafels en banken te strooien. Een echt luxe decoratief artikel voor de jarige.

Meer informatie vind je hier>>
moneycanon60cmkleinGeldkanon
Een soort confetti shooter. Bezaai de vloer onder het geld voor de 60 jaar geluksvogel. Briefjes van 500 euro versieren weldra de vloer. Het perfecte cadeau voor de 60 jarige die altijd al een keer rijk wou zijn.
Meer informatie vind je hier >>
ijsfontijnIjsfonteinen 3 stuks
U kent ze wel van de betere restaurants wanneer er iemand jarig is. Het dessert wordt geserveerd met schitterend vuurwerk. Dit kan nu ook bij de 60 jarige thuis. Verras de jarige met een wel heel bijzonder dessert vol met sterretjes!
Meer informatie vind je hier >>