Persoonlijk cadeau voor een 60 jarige


Persoonlijk cadeau voor een 60 jarige

Viert er in jouw omgeving iemand binnenkort zijn of haar 60ste verjaardag? Bijvoorbeeld jouw opa of oma? Dan vind je het misschien moeilijk om ook dit jaar maar weer een origineel cadeau te verzinnen. In deze post laten jou daarom de leukste persoonlijke cadeaus voor een 60 jarige zien. Dit zijn gepersonaliseerde geschenken met een eigen tekst of bijvoorbeeld foto van de jarige job. Met een persoonlijk cadeau, verras jij de jarige op originele wijze en geef je glans aan een 60 jaar verjaardag. Voor welk persoonlijk cadeau ga jij?


bestek set graveren met naamBestek set graveren met naam

Een super origineel en persoonlijk verjaardagscadeau van de laatste tijd, is het persoonlijke bestek set. Deze bestaat uit een mes, vork lepel en dessertlepel en deze worden gegraveerd met een door jou opgegeven tekst zoals bijvoorbeeld de naam van de 60 jarige. Voor een betaalbare prijs van €34,95 haal je een uniek en chique cadeau in huis waarmee je jouw opa of oma op persoonlijke wijze verrast! Lees hier meer over het bestek set graveren.

€ 34,95

 

 

 

 

 

gegraveerde wijnglazenGegraveerde glazen als cadeau 60 jaar

Ongetwijfeld het meest populaire cadeau voor een 60 jarige van de laatste jaren, zijn de gegraveerde wijnglazen. Laat de naam van de jarige graveren in een set van 2 glanzende, vaatwasbestendige wijnglazen. Uiteraard kun je ook kiezen voor andere glazen, zoals theeglazen, bierglazen, champagneglazen of longdrinks. Met dit unieke cadeau zorg jij voor een gegarandeerde verrassing op de 60 jaar verjaardag! Lees hier meer over de gegraveerde wijnglazen.

€ 19,95

 

 

 

 

 

 

straatnaambord cadeauPersoonlijk straatnaambord met opdruk

Ken je die blauwe straatnaamborden van de hoek op jouw straat? Dit is één van de meest verkochte cadeaus van de laatste jaren. Laat de naam van de jarige bedrukken op een origineel straatnaambord. Op de tweede regel kun je eventueel nog een extra ludieke tekst kwijt. Dit maakt het niet alleen een ludiek, maar ook een erg persoonlijk cadeau die niet misstaat aan de gevel van een woning. Verras jouw opa of oma van 60 jaar daarom met dit populaire verjaardagscadeau. Lees hier meer over het straatnaambord cadeau.

€ 24,95

 

 

 

 

 

magic mok met fotoMok met foto

Beschik je over een leuke foto van je opa of oma of vader of moeder? Dan is het een leuk idee om die te bedrukken op een persoonlijke mok. Zo drink je jouw koffie of thee in de ochtend op geheel unieke wijze. Je kunt ook kiezen voor de magic mok, hierbij wordt de foto die je op de mok hebt laten bedrukken, pas zichtbaar na het inschenken van de hete drank. Met een persoonlijke mok, heb je een uniek en goedkoop cadeau voor iedere verjaardag in handen! Lees hier meer over de mok met foto.

€ 13,95