Originele cadeaus voor een 60ste verjaardag


Originele cadeaus voor een 60ste verjaardag

Wanneer er binnenkort een 60ste verjaardag valt te vieren, bijvoorbeeld van jouw vader of moeder, op of oma, dan wil je natuurlijk zeker weten dat jij met een origineel cadeau aan komt zetten. Eerlijk is eerlijk, we vinden het allemaal moeilijk om ieder jaar maar weer een geschikt cadeau voor een verjaardag te verzinnen. Lees vooral verder als jij leuke cadeau suggesties wilt zien om te geven voor een 60ste verjaardag. Hieronder vind je namelijk onze top 3 met meest originele en populaire cadeaus voor een man of vrouw die 60 jaar wordt. Je leest het goed, deze cadeaus zijn uniseks, oftewel geschikt voor beide geslachten. We hebben bewust voor ‘maar’ 3 cadeaus gekozen, omdat je anders wellicht door de bomen het bos wéér niet ziet. Met een cadeau van hieronder, weten we zeker dat jij de show steelt op een 60ste verjaardag


gegraveerde wijnglazenGegraveerde glazen als cadeau voor een 60ste verjaardag

Jouw persoonlijke boodschap gericht aan de 60 jarige gegraveerd in een glas? Dat kan, met de gegraveerde glazen van YourSurprise. Je hebt keuze uit verschillende glazen, zoals wijnglazen, champagneglazen, longdrinkglazen of theeglazen. Laat bijvoorbeeld de naam van de 60 jarige job plus de geboortedatum graveren in een set van twee prachtige wijnglazen. Een bijzonder origineel en persoonlijk cadeau voor een 60ste verjaardag.

€ 14,95

Naamloos1

 

 

 

straatnaambord cadeauPersoonlijk straatnaambord als 60 jaar verjaardag cadeau

Is iemand zó belangrijk voor jou dat je wel een straat naam hem of haar zou willen vernoemen? Dat kan, met het persoonlijke straatnaambord van yoursurprise. Op het welbekende blauwe straatnaambord -die iedereen kent van de hoek van de straat- kun je twee regels tekst kwijt. Op de bovenste ‘hoofdregel’, laat je bijvoorbeeld de naam van de 60 jarige bedrukken, en op de onderste ‘subregel’ kun je nog een extra ludieke tekst kwijt. Het persoonlijke tintje van dit cadeau, maakt het tot een erg leuk en ludiek 60ste verjaardag cadeau.

€ 39,95

Naamloos1