Cadeaus voor een 60 jaar vrouw


Cadeaus voor een 60 jaar vrouw

Zoekend op het internet naar een leuk geschikt cadeau voor jouw moeder, oma buurvrouw of vriendin, komt je natuurlijk heel wat leuks tegen. Maar wat zijn nou de écht populaire cadeaus van dit moment voor een vrouw die 60 jaar oud wordt? In deze post laten we jou de 3 leukste cadeaus zien om te geven aan jouw geliefde die binnenkort de magische grens van 60 jaar bereikt. Steel de show op de verjaardag, met één van deze super originele cadeaus. 


persoonlijke klokDe persoonlijke klok

Vergeet nooit meer de tijd, met een geheel persoonlijke klok. Zo ben jij altijd gegarandeerd bij de tijd! Kies de leukste foto van de 60 jarige vrouw, en laat deze op een schitterende klok naar keuze bedrukken. Een geweldig origineel kado voor iedere 60 jaar verjaardag. De klok is gemaakt van hardboard, met een hoogwaardige toplaag, en wordt geleverd inclusief batterijen en ophanghaakje. Bestellen kan hier. 

€ 29,95

 

 

 

 

 

 

kussen bedrukkenVolledig bedrukt kussen

Nog een leuk cadeau wat je houdt voor het leven, is het volledig bedrukte kussen met foto van de jarige. Kies de leukste en mooiste foto van de 60 jarige, eventueel samen met haar man of huisdier, en laat deze bedrukken op een super zacht kussen. Een leuk, persoonlijk en heel origineel voor iedere verjaardag. Het kussen is 40×40 cm groot en is gemaakt van polyester. Bestel het kussen hier.

€ 41,90

 

 

 

 

 

 

persoonlijk keukenschortPersoonlijk keukenschort

Niemand kookt beter, maakt lekkerdere koekjes of kookt betere taarten dan jouw oma. Is jouw oma, moeder of buurvrouw een echte keukenprinces, dan is het persoonlijke keukenschort hét ideale cadeau voor haar 60ste verjaardag. Verras haar met deze unieke gift, namelijk een keukenschort die je helemaal zelf ontwerpt. Kies wederom voor de leukste foto van de jarige job, en laat deze bedrukken om een mooie keukenschort in een kleur naar keuze. Voeg eventueel een leuke tekst toe, en klaar is jouw 60 jaar verjaardag cadeau!

€ 19,95

 

 

 

 

Toch liever iets anders? Bekijk hier alle 60 jaar verjaardag cadeaus >>