Cadeau review: De kras wereldkaart


Cadeau review: De kras wereldkaart

Het leven begint pas echt als je 60 jaar wordt! Dan krijg je namelijk steeds meer tijd voor jezelf om leuke dingen te doen, zoals bijvoorbeeld reizen. De kras wereldkaart, ofwel ‘scratch map’, is een ideaal cadeau voor iemand die 60 wordt en gek is op reizen. Op deze wereldkaart kras je namelijk de landen weg die je inmiddels hebt bezocht. Een cadeau review van dit originele cadeau die bij uitstek geschikt is voor echte avontuurlijke reizigers. 


Een blik op het cadeau

De kras wereldkaart is verkrijgbaar in verschillende edities, zoals bijvoorbeeld een Wereldkaart, een Europese editie, een Deluxe versie en een USA uitvoering. Is de jarige een echte wereldreiziger, dan is de wereldeditie natuurlijk het leukst. Blijf je het liefst binnen de EU, dan wint de Europese editie. Kortom, waar je ook heen gaat, je houdt het bij op de kras kaart. Je ontvangt de kraskaart in een koker, en wanneer je het uitpakt vind je een compleet gouden (wereld)kaart. Vervolgens begin je met een muntje de landen weg te krassen waar je bent geweest. Uiteraard doe je dit ook iedere keer in de toekomst wanneer je weer een land of landen hebt bezocht. De bezochte landen worden in verschillende kleuren weergeven, op deze manier ontstaat er een compleet persoonlijke geografische kaart. Leuk toch? Ideaal om op te hangen aan een muur in de slaapkamer of aan de koelkast!

kraswereldkaart kras kaart deluxe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specificaties van het cadeau

Zoals gezegd ontvang je de kras wereldkaart in een nette koker, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Het materiaal van de kaart is gewoon papier, en de overheersende kleur is (wanneer nog niet gekrast), goud. De afmetingen zijn 58 x 82 centimeter.

Onze conclusie

De kraswereldkaart is een uniek, verrassend en origineel cadeau voor een 60 jaar verjaardag. Het is een kado wat bij uitstek geschikt is voor mensen die van reizen houden, en thuis aan iedereen kunnen laten zien welke landen ze inmiddels gekrast en dus bezocht hebben. Wij hebben de kras kaart al enkele jaren in het assortiment, en merken dat het cadeau steeds populairder wordt. Dus kun je geen keuze maken voor een leuk cadeau, overweeg dan zeker de kraswereldkaart, het wordt gegarandeerd goed ontvangen op de verjaardag! Je bestelt de wereldkaart al vanaf € 16,95 bij Bestelkado.

Engelstalige video van de deluxe Scratch map