Cadeau 60 jaar


Cadeau 60 jaar

Op zoek naar een cadeau 60 jaar? Hieronder vind je de leukste en meest originele cadeaus specifiek voor een 60 jaar verjaardag. De cadeau selectie hieronder wordt wekelijks bijgehouden, zo ben jij dus verzekerd van het meest actuele aanbod. Een bijzonder, origineel of persoonlijk cadeau voor een 60 jaar verjaardag, scoor je dus bij 60jaarverjaardag.nl

1452-9c3bb6-1452-2855ec-wijnglas-large.jpg-largeGegraveerde wijnglazen
Prachtige wijnglazen met jouw eigen persoonlijke boodschap erop gegraveerd. Een speciaal en bijzonder persoonlijk kado voor de 60 jarige geluksvogel. Je kunt ook kiezen uit bijvoorbeeld bierglazen of longdrinks. Tevens in sets van 2 verkrijgbaar.
€ 19,95
Meer informatie vind je hier >>
uw jaar in beeldDVD van uw geboortejaar, 1957
Al jaren één van de best verkochte cadeaus, de dvd uit het jaar 1957. Zo zie je precies welke grote gebeurtenissen er allemaal plaats vonden in het geboortejaar van de jarige. Niet alleen een erg leuk, maar ook heel origineel cadeau.
€ 10,44
Meer informatie vind je hier >> 
Wijnfles cadeauPersoonlijke wijnfles cadeau
Maak de 60 jaar verjaardag tot een heuglijke gebeurtenis. Geef een heerlijke wijnfles aan de 60 jarige cadeau, met een gepersonaliseerde opdruk die jezelf samen stelt. De rode wijn is afkomstig uit Zuid-Frankrijk en blijft gegarandeerd lang bewaard door de jarige!
€ 7,95

Meer informatie vind je hier >>
chocotelegram 60 jaarPersoonlijke chocolade-telegram cadeau
Feliciteer de jarige met een wel heel verrassend en tongstrelend cadeau. Geef jou felicitaties of andere boodschap, in de vorm van een chocoladetelegram. Niet alleen een hele leuke en originele, maar ook een erg lekker kado!
€ 12,95

Meer informatie vind je hier>>
Straatnaambord cadeauPersoonlijk straatnaambord cadeau
Een 60 jaar verjaardag is een bijzondere gelegenheid. Hoog tijd om de jarige te eren door hem of haar een eigen straat te geven, door de naam van de jarige erop te bedrukken. In vele afmetingen verkrijgbaar. Staat erg leuk op de gevel van een woning of achter een autoruit.
€ 24,95

Meer informatie vind je hier >>
muurtegeltje cadeauPersoonlijke muurtegel cadeau
Een muurtegeltje met gepersonaliseerd opschrift doet het natuurlijk altijd goed! Laat de 60 jarige weten hoeveel degene voor je betekent, door een persoonlijk bericht erop te laten drukken. Vele ontwerpen verkrijgbaar voor slechts € 14,95.
€ 14,95

Meer informatie vind je hier >>
Kras wereldkaart 60 jaarKras wereldkaart (kras weg waar je bent geweest)
Een super kado voor de meer avontuurlijk aangelegde 60 jarige. Een landkaart van de wereld waar je op weg kunt krassen waar je reeds bent geweest. Al krassend ontstaat er een geheel gepersonaliseerde wereldkaart die goed zal staan aan een slaapkamer muur.
€ 17,95
Meer informatie vind je hier >>
large-01(32)Foto op deurmat
Met dit cadeau kan de jarige job voortaan zijn vrienden, familie en kennissen een wel heel warm welkom geven. Met deze gepersonaliseerde deurmat, met bijvoorbeeld een foto van jullie samen geef je een heel bijzonder cadeau weg.
€ 24,95
Meer informatie vind je hier >>
27554-1Pizarette (bak zelf je pizza’s)
Er gaat helemaal niets boven zelfgemaakte pizza. Met de pizzarette maakt iedereen zijn eigen favoriete pizza gewoon aan de keukentafel. Gourmetten met pizza’s dus, en dat zonder nare luchtjes in huis.
€ 49,95
Meer informatie vind je hier >>

Originele cadeaus voor een 60 jaar verjaardag

Iedereen is vrijwel zeker bekend met het fenomeen. Er komt weer een verjaardag aan. En dan valt het niet mee om ieder jaar weer een leuk en origineel cadeau te bedenken. Geen nood, op deze cadeau 60 jaar pagina vind je nog meer leuke, originele en grappige cadeaus waar jij degene die 60 jaar wordt, absoluut mee verrast! Een 60 jaar verjaardag is natuurlijk een eenmalige bijzonder gelegenheid. Dat vraagt om een creatief antwoord met bijpassend origineel cadeau. Kies onderstaand uit één van de vele cadeaus speciaal gericht op iemand die op het punt staat om 60 jaar te worden. Onze ervaring is dat persoonlijke cadeaus altijd net dat beetje extra geven. Het heeft een leuk effect en maakt het extra leuk om te krijgen én te geven. Overweeg daarom vooral eens een cadeau te personaliseren, zodat het cadeau op het lijf van de 60 jarige job geschreven wordt. Veel succes met het maken van je keuze.