Bestelkado


bestelkadoBestelkado

60 jaar verjaardag cadeau

Zoals de naam al doet vermoeden, is bestelkado een online webwinkel waar je de meest leuke, originele en persoonlijke cadeaus kunt bestellen. Bestelkado is onderdeel van SB Commerce. Het voordeel hiervan is het schaalvoordeel waarop cadeaus worden ingekocht. Dit zorgt voor een gegarandeerde lage prijs die direct aan jou als klant wordt doorberekend. Door het brede assortiment wat bestelkado biedt, zul je hier altijd jouw perfecte cadeau voor de 60 jaar verjaardag vinden!

Bestel cadeaus

Bij bestelkado vind je een onwijs groot aanbod van uiteenlopende cadeaus. Als je al een cadeau in gedachten hebt, filter je deze er makkelijk uit met de gebruiksvriendelijke site. Als je nog geen idee hebt wat voor cadeau je moet kiezen, wordt je hier de goede weg op geholpen. Doe inspiratie op voor een spectaculair cadeau voor jouw 60 jaar verjaardag. Een tip van onze kant, zijn de persoonlijke cadeaus. Persoonlijke cadeaus geven altijd een leuk effect, en maken meer indruk dan standaard cadeaus die je kant en klaar in de winkel koopt. Onze top 3 van cadeaus zie je hieronder. Met 1 van deze spectaculaire cadeaus steel jij beslist de show!

straatnaambord kadoStraatnaambord kado
Een origineel kado die zichzelf al jaren terug vind in de topkado lijsten. Vereeuwig het getrouwde stel, door ze een eigen straat kado te geven. Bedenk zelf een ludieke naam. Staat bijzonder leuk aan de gevel van de woning.
Meer informatie vind je hier >>
Wijnfles kado 60 jaarPersoonlijke wijnfles cadeau
Geef een heerlijke wijnfles aan de 60 jarige cadeau, met een gepersonaliseerde opdruk die jezelf samen stelt. De rode wijn is afkomstig uit Zuid-Frankrijk en blijft gegarandeerd lang bewaard door de jarige!
Meer informatie vind je hier >>
Kras wereldkaart (kras weg waar je bent geweest)
Een super kado voor de meer avontuurlijk aangelegde 60 jarige. Een landkaart van de wereld waar je op weg kunt krassen waar je reeds bent geweest. Al krassend ontstaat er een geheel gepersonaliseerde wereldkaart die goed zal staan aan een slaapkamer muur.
Meer informatie vind je hier >>

De cadeaus hierboven zijn slechts een kleine greep uit het totale aanbod van Bestelkado. Onze ervaring is echter wel dat deze 3 cadeaus het altijd goed doen en momenteel bijzonder populair zijn. Wil je het gehele aanbod van Bestelkado bekijken en zelf op zoek gaan naar het perfecte cadeau voor een 60 jaar verjaardag? Kijk dan hier.