Belevenis kado


Belevenis kado

Is de man of vrouw die binnenkort 60 jaar wordt meer van het doen dan van het krijgen? Dan is een belevenis kado misschien een leuk idee. Met één van de onderstaande leuke belevenissen, verras jij de 60 jarige zoals hij of zij nooit had kunnen vermoeden! Geef de 60 jaar verjaardag extra glans met een leuke belevenis kado.

Overnachting KurhausOvernachting Kurhaus Scheveningen
Wie heeft er niet van gedroomd om ooit te overnachten in het ultra chique hotel het Kurhaus in Scheveningen. Laat je in de watten leggen door de bijzondere 5-sterren service, geniet van de ambiance en de historie van dit unieke gebouw en geniet bovenal samen lekker van een nachtje weg. Met de boulevard, het strand, het casino en de bioscoop binnen handbereik moet dat geen probleem zijn!
Meer informatie vind je hier>>
82ba001603bb80c34ba9a2c198ff3823Fiets arrangement met overnachting
Zijn de 60 jarige en zijn of haar partner gek op fietsen door de natuur? Dan is dit fietsarrangement inclusief een heerlijke overnachting een perfect 60 jaar verjaardag cadeau. Overnacht in Hotel Rotterdam, en ga te fietsen met een picknickmand die jullie mee krijgen van het hotel. 
Meer informatie vind je hier>>
wijnproeverij kadoBourgondisch arrangement Brussel
Een spectaculaire en culinaire belevenis bij onze zuiderburen in Brussel. Verblijf 3 dagen in de romantische stad Brussel. Geniet van de stad, elkaar en enkele culinaire hoogtepunten. Bovendien maken jullie gratis gebruik van het wellness center, het uitgebreide ontbijt en een 3-gangen diner. Volop genieten tijdens dit heerlijke culinaire arrangement. 
Meer informatie vind je hier>>
Vliegtuig kadoVliegtuig besturen
Je wordt 60 jaar en je hebt er altijd al van gedroomd om ooit zelf een vliegtuig te besturen? Dan is dit hét cadeau wat je moet geven. Geef een 20 minuten durende vliegles in een Cessna 172 cadeau. Een cadeau waarmee de 60 jarige man of vrouw tot grote hoogte zal stijgen!
Meer informatie vind je hier>>
57732-3a79f49-hotelovernachting-2-personen-large-300x300Overnachting kado 2 personen
Stuur de 60 jaar geluksvogel er even lekker op uit met zijn of haar partner. Kies uit vele arrangementen en overnachtingen. Tijd om even lekker te ontspannen een paar nachten. 
Meer informatie vind je hier >>

Bekijk al onze bijzondere en unieke 60 jaar belevenis cadeaus >>

Spectaculaire belevenis cadeaus

Het valt niet mee om ieder jaar weer een leuk en origineel cadeau te verzinnen voor een jarige. Wanneer je een standaard cadeau 60 jaar of persoonlijk cadeau maar saai vindt, geef dan één van de leuke belevenissen van hierboven. Belevenissen zijn ideaal om te geven aan personen die dol zijn op avontuur en spanning, of juist ontspanning. Verras de aanstaande 60 jarige job daarom met 1 van de leuke belevenissen die je hierboven ziet.