Cadeaus voor een 60 jaar man


Cadeaus voor een 60 jaar man

Zoek je een geschikt, verrassend en origineel cadeau voor een man die 60 jaar wordt? Lees dan snel verder want in deze blog laten we je enkele populaire cadeaus voor mannen zien. Cadeaus waarmee jij gegarandeerd voor een aangename verrassing op de 60 jaar verjaardag zorgt. Weer een zorg uit de wereld, want een leuk geschenk bedenken is al moeilijk genoeg. Wij weten echter zeker dat je met één van de onderstaande verrassingen absoluut een geslaagde gift weggeeft!. Veel plezier op de verjaardag..


persoonlijke wijnflesPersoonlijke wijnfles cadeau

Eén van de meest populaire cadeaus voor een 60 jaar man, is de persoonlijke wijnfles. Kies een heerlijke wijnfles naar keuze, bijvoorbeeld rood, wit, rosé of champagne, kies jouw favoriete foto van de jarige en bedruk deze op het etiket van de wijnfles. Eventueel kun je ook nog een leuke tekst kwijt. Zo ontstaat er een prachtig gepersonaliseerd cadeau voor de man die 60 jaar wordt. Bestellen doe je heel eenvoudig hier.

 

 

 

 

 

 

gegraveerde wijnglazenPersoonlijke wijnglazen

Een cadeau wat niet alleen enorm glanzend is, maar ook uitstekend valt te combineren met het cadeau hierboven, zijn de persoonlijke wijnglazen. Hierin kun je op schitterende subtiele wijze de naam van de 60 jarige man laten graveren. Zo wordt wijndrinken een belevenis als nooit tevoren. De glazen zijn vaatwasbestendig en gaan dus een leven lang mee als je er zuinig mee bent. Je kunt ook kiezen voor longdrink, bier -of champagneglazen. Een prachtige verrassing voor iedere 60 jaar verjaardag.

 

 

 

 

 

 

 

Nog niet tevreden? Bekijk alle cadeaus hier >>